zaterdag 14 juni 2008

Juni 2008

Eindelijk weer eens een berichtje.

Het gaat goed met Opal. Ze is nog steeds een rustige, lieve hond. Ze vergeet wel eens te luisteren, maar daarvoor ben je natuurlijk ook een puber. Gisteren moest ze gekeurd worden omdat ze in de eerste weken erg ziek was, maar gelukkig bleek ze kern gezond!


De afgelopen maanden zijn we dankzij het prachtige weer heel wat keertjes naar het strand geweest. Inmiddels durft Opal tot haar buik in het water (ze is een beetje bang voor vreemde dingen) en ze vindt het prachtig om in de zee te spelen en te rennen.


Thuis heeft ze haar eigen zwembadje. Ze zoekt regelmatig een plekje in de zon op en dan ligt ze heerlijk te zonnen.


Ze wordt natuurlijk heerlijk verwend en laat ook alles toe. Even de nagels manicuren vindt ze dan ook geen enkel probleem (en ze heeft weer eens een smoes om op de bank te liggen)


In mei werd het baasje 50 jaar en stond er een KNGF Sara in de tuin, compleet met KNGF puppie. Opal vond dat prachtig en eindigde uiteindelijk op schoot van Sara.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo!

Wij hebben elkaar ontmoet bij de open dag van de dierenkliniek vorige maand.
Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met Opal en dat Spike geslaagd is! (Ik ken bevriend met het baasje van moederhond Maggie).

Gr.
Roselien en pootje van Balou (8 weken)

Anoniem zei

Hallo..
Het blijft grappig om te zien, dat broer en zus echt niet op elkaar lijken!! Het wordt al een groot madammetje die Opal. En sommige dingen eng vinden zit wel een beetje in de familie hoor..
groetjes
Myrna en een dikke knuffel van broertje OKAN