vrijdag 4 april 2008

Groter en groter.....

Opal groeit hard. Ze is nu ruim 20 kilo. Ze krijgt ook steeds meer een kraag en een pluim aan haar staart. Het Golden Retriever bloed zit er dus duidelijk in (al hebben haar broers en zusters veel langere haren). Haar grootste hobby is slapen. Het maakt niet uit waar en hoe.....

Ze begint al aardig te puberen. Op een ochtend had ze haar knuffel-varken volledig leeggeplukt. We hebben hem toch maar weer gerepareerd, want het slaapt natuurlijk wel lekker met zo'n knuffel. Ze vergeet de laatste tijd nog al eens om te luisteren. Maar dat hoort ook bij deze periode. Het is een kwestie van geduld hebben, maar uiteindelijk komt mevrouw wel met je mee als ze losloopt.
Auto rijden vindt ze nog altijd prachtig. Maar ja, ze weet dat ze dan vaak wat leuks gaat doen.
En dan is Opal ook nog een echte knuffelhond. Het mag natuurlijk niet, maar er is niets heerlijker dan lekker op schoot te kruipen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou in karakter lijken ze meer op elkaar dan in uiterlijk..HIHI..Okan is ook een beetje aan het puberen, wat vooral tot uiting komt in het niet luisteren buiten. (het lijkt hem geen fluit te interesseren dat je er staat!!). Okan is echt een Golden in uiterlijk, lange plukken krul haar en lekker donker!!..
Leuk die nieuwe foto's!
gr
MYRNA en OKAN