vrijdag 7 december 2007

Gezelschap voor Opal





Opal ontwikkelt zich lekker.

Ze slaapt sinds een week in de bench en vanaf de eerste nacht gaat dat goed. 's Avonds gaat ze er zonder problemen in en 's ochtends meestal tussen 7 en half 8 wordt ze wakker. Via de babyfoon houden we haar in de gaten. Zo'n makkelijke hond hebben we nog niet gehad!

Opal komt ook in de publiciteit. Ze is al op de foto gezet voor een reclame campagne voor een sponsor voor KNGF en komende week worden er TV opnames gemaakt. Het is natuurlijk ook een beeldig hondje om te zien!

Ze groeit hard. Je ziet haar gewoon langer worden en hoger op haar poten komen te staan.

Het zindelijk worden gaat redelijk; maar er is nog weleens een ongelukje.

Deze week is het trouwens helemaal feest voor Opal. Sam is een paar dagen komen logeren. Sam is een grote Golden Retriever waar onze andere honden ook altijd heerlijk mee gespeeld hebben. Opal vindt het prachtig en loopt Sam uit te dagen en liefst de hele dag met hem te spelen. Sam wordt maar moe van zo'n klein "mormeltje" en geeft zelf met een grom wel aan als Opal echt te druk wordt. Opal reageert dan meestal niet echt onderdanig en vindt dit weer een reden om nog gekker te gaan doen. Zo nu en dan spelen ze echt samen. Op de foto's lijkt het of er een groot gevecht gaande is, maar het liefste "bijten" ze in elkaars wangen. En na zo'n stoeipartij wordt er natuurlijk weer hard geslapen.

1 opmerking:

Martine zei

Hallo ,,

Zo wat is Opal gegroeid zeg!!
Het is inderdaad een heel leuk en mooi hondje. Wat leuk dat precies deze pup op de tv komt !! Ik hoop dat ik er gauw zie.

Liefs Martine